Підлога для ресторану

Залишити заявку
1000+ Більше 1000
успішно реалізованих
проєктів
15+ Ми з вами
на протязі більше
15 років

Вимоги до покриття для підлоги в ресторанах, банкетних залах, кафе - строгі. Тому все частіше споживач вибирає сучасні наливні системи.

Вони зносостійкі, довговічні, гігієнічні. Але перед тим як замовити наливну підлогу для ресторану у Києві, власник закладу стикається з непростими завданнями. Покриття відрізняються за складом, призначенням, ціною та важливо не помилитися з вибором.

Практичність і презентабельність

Важливо вибрати підлогу, яка буде відповідати двум критеріям:

  • Бути практичною, як на об'єктах харчової промисловості.
  • Бути красивою та презентабельною. Адже ресторан - не просто місце, де харчуються. Тут організовують ювілеї та весілля, корпоративи компаній та важливі зустрічі.

Для великих ресторанних комплексів найчастіше вибирають кілька видів покриттів. Адже є зони «технічні» (кухня, приміщення вивантаження товарів, склад продуктів, холодильний цех, мийна, сервізна) і зони «лицьові»: обідній зал, коктейль-хол, бар. Спільне, що об'єднує ці приміщення - в них людина стикається з харчовими продуктами. І завжди є ризик, що продукти впадуть на підлогу. Але інші ризики в різних зонах ресторану різні. У зоні отримання продуктів - це навантаження від предметів, що падають. У зоні обіднього залу з танцмайданчиком - постійні точкові та динамічні навантаження від взуття на підборах. І все це важливо врахувати при заливці.

Наливна підлога для кафе та ресторанів в місті Києві: коли все в нормі! Перед укладанням покриття, власнику ресторану важливо знайти матеріали, які відповідають нормативам, які виставляються до підлог закладів громадського харчування.

Яким же критеріям обов'язково повинна відповідати підлога в ресторанах?

  • Мати справність. Не турбуватися за цей критерій можна тільки при довговічному покритті. У наливних підлог термін служби - не менше 15 років. Тому можна залити підлогу і не хвилюватися, що зовсім скоро вона потребуватиме ремонту.
  • Мати гладку поверхню, але не ковзати.
  • Не пропускати вологу, не чинити перешкод проведенню вологого прибирання. Прибирання в ресторанах проводиться з активним застосуванням води. Ряд зон (наприклад, мийна) - «мокрі» вже в силу свого призначення. Тому така необхідність цілком зрозуміла.
  • Не коробитися під впливом сильних речовин для дезінфекції?
  • Не мати пустот. Це важливо для захисту від гризунів.

Полімерні системи Hauptmann на основі епоксидної смоли ідеально відповідають цим вимогам. Роботи по самій заливці та влаштуванні підлоги на себе візьмуть наші досвідчені майстри. Оскільки при наданні послуги немає посередників, ціна наливної підлоги для ресторану у Києві виходить доступною.



Ви можете замовити матеріал в будь-якому необхідному обсязі, підібравши потрібне забарвлення з нашого асортименту.

Продукти Hauptmann мають високу адгезію покриття до основи (7 МПа). У лабораторних умовах виробником перевірена стійкість покриття до агресивних хімічних речовин, в тому числі соляній кислоті.

Проведено спеціальні тести на взаємодії покриття з миючими засобами, реакцію підлоги на підвищення температури.

Що врахувати при замовленні та влаштуванні наливної підлоги для кафетерію і ресторану?

Для приміщень з високим ударним навантаженням (м'ясного цеху ресторану), місць з високою вологістю (мийні в зоні кухні, душові для персоналу) рекомендовані епоксидні підлоги.

У технологічних зонах з високим рівнем вібрації (наприклад, приміщеннях з електром'ясорубками), активним пересуванням ручних засобів - наприклад, в зонах вивантаження - хороші експлуатаційні якості показують покриття на основі поліуретану.

В обідньому залі цікаво та виграшно виглядають красиві покриття з мікроцементу. У ресторанах України вони використовуються ще не дуже активно. Але для багатьох ресторанів та багатотисячних міст України - це популярне явище. Особливо для закладів, в яких дизайнери прагнуть підтримати стилістику лофт.

Що впливає на ціну монтажу наливної підлоги для ресторану?

На вартість робіт по заливці підлоги впливає обсяг робіт.

І справа не тільки в площі, але і кількості технологічних заходів. Класична заливка підлоги передбачає вирівнювання бетонного покриття, закладення відколів, ямок, ґрунтування, знепилювання.

Схема дій технологічно відпрацьована. Але якщо основа нерівна, під час вирівнювання можуть знадобитися спеціальні процедури: алмазне шліфування або дробострунна обробка.Прі заливці лицьового шару у замовника також завжди є варіанти: вибрати більш бюджетне рішення або систему з захисним УФ-покриттям. При заливці яскравої підлоги для обіднього залу, танцмайданчику цим факультативним видом покриття точно не варто нехтувати. Воно істотно підвищує кольоростійкість. Доцільність нанесення такого покриття втрачається тільки для клубів, банкетних залів без вікон. Але ж в більшості ресторанів - вікна присутні. І зберегти яскравість допомагає саме таке покриття.

Впливає на вартість покриття і сама система. Відрізнятися може не тільки суміш (на основі епоксидної смоли, поліуретану), але і товщина. Вона підбирається з урахуванням прохідності приміщення.

Матові та глянцеві. З класичною бетонною підкладкою і на основі мікроцементу. Практичні та декоративні. Стримані або занурюють в атмосферу свята ... Своє покриття для підлоги знайдеться на будь-який бюджет і для будь-якого ресторану.

Системи покриття

Хочете замовити підлогу для ресторану?

Залиште ваші контакти і ми проконсультуємо Вас по всіх запитаннях на протязі 12 годин

Ім’я:
Ваш телефон:
Термостійкість
Широкий діапазон температур експлуатації покриттів -30 +50
Екологічність
Матеріали безпечні для здоров'я людини та навколишнього середовища
Надійність
12 років на ринку виробництва матеріалів покриття для підлоги
Досвід
Понад 700 успішно реалізованих проектів